Bedrijfsauto's

Lichte bedrijfswagens:

Heeft u een lichte bedrijfswagen? Bij Autobedrijf Saco Wientjes weten wij als geen ander hoe wij deze optimaal moeten onderhouden. Dit scheelt dit u tijd en kosten. Wij onderhouden uw bedrijfwagen zo dat deze u niet in de steek laat. Ook proberen wij uw bedrijfswagen dezelfde dag nog klaar te hebben zodat dit u het minste tijd kost en uw bedrijfswagen optimaal ingezet kan worden. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor onderhoud aan uw lichte bedrijfswagen bij Autobedrijf Saco Wientjes.

 

Aangepaste bedrijswagen:

Heeft u een lichte bedrijswagen met een speciale opbouw? U kent het wel, autobedrijven kunnen wel uw bedrijfswagen onderhouden maar hebben geen kennis hoe de speciale opbouw te onderhouden. Bij Autobedrijf Saco Wientjes hebben wij ons gespecialaseerd in het onderhouden en repareren van onder andere hydroliek systemen, laadkleppen en andere speciaal opbouwen. Dit betekend dat u met aangepaste bedrijfswagen het totaal onderhoud door ons kan laten doen. Wij hebben zelfs een speciale brug in onze werkplaats die alle soorten en maten bedrijswagens aan kan. Of u nu met een bak- of meubelwagen met laadklep komt of met aangepaste kipper instalaties wij kunnen ze allemaal volledig onderhouden. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor onderhoud aan uw lichte aangepaste bedrijfswagen bij Autobedrijf Saco Wientjes.

 

Bedrijfswagen inrichting:

Een nieuwe bedrijfswagen met lege laadruimte? Autobedrijf Saco Wientjes kan u helpen met een complete bedrijfswagen inrichting. Door een modulair systeem is de inrichting volledig naar uw wensen aan te passen en kunnen wij maatwerk voor uw bedrijfsauto leveren. De mogelijkheden zijn eideloos. Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Speciaal bouw:

Heeft u een chassis-cabine waar een speciaal opbouw op moet? Bij Autobedrijf Saco Wientjes hebben wij ruime ervaring hiermee. Onder ander kip-instalaties en laadkleppen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw bedrijfsauto optimaal inrichten en benutten. Neem voor meer informatie contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Autobedrijf Saco Wientjes

Schotlandlaan 4
Hazerswoude-dorp
T: 0172-210863